Google SEO optimizacija spletnih strani (Search Engine Optimization) Mitja DolinšekSell this Sizzle not the Sausage? Find Out How.


Uradna spletna stran – Google SEO optimizacija spletnih strani: https://www.mitjadolinsek.com/seo-optimizacija-spletnih-strani/
https://www.mitjadolinsek.com/
Mitja Dolinšek osebni Facebook račun: https://www.facebook.com/mitja.dolinsek
Mitja Dolinšek osebni LinkedIn račun, kjer lahko najdete tudi nekaj komentarjev zadovoljnih strank iz drugih držav in mest (ZDA, Dubaj itd.): https://www.linkedin.com/in/dolinsek/
Mitja Dolinšek osebni Instagram račun: https://www.instagram.com/mitjadolinsek/
Mitja Dolinšek osebni Twitter račun: https://twitter.com/mitjadolinsek
Preberite si še, zakaj je SEO Optimizacija spletnih strani za vas najboljša marketinška rešitev!
Search engine optimization – Google SEO optimizacija spletnih strani je najboljša marketinška rešitev za vsa majhna in srednje velika podjetja. Ker imajo velika podjetja in korporacije tudi veliko kapitala za marketing, lahko kupijo najrazličnejše oglase na različnih medijih kot so TV oglasi, radio oglasi in navsezadnje tudi Googlovi oglasi (Google AdWords.)
Velika podjetja ko so Nike ali Adidas investirajo vsako leto milijarde dolarjev samo za marketing njihovih logotipov, medtem ko morajo biti mala ter srednje velika podjetja bolj preračunljiva s svojimi financami.
SEO optimizacija spletnih strani (angleško SEO – Search Engine Optimization) je idealna za srednja in mala podjetja, saj še posebej v Sloveniji konkurenca na spletu (internetne strani) ni tako zelo velika. Zato lahko z našo pomočjo z nekaj meseci truda že pridete na prve strani Googla in tako vsak dan (dokler ostanete visoko v Googlu) prejemate nove obiskovalce, ki želijo kupiti vaše izdelke oziroma storitve. Podobno prav ta trenutek vaša konkurenca prejema obiskovalce in stranke, ki bi jih morali prejemati vi, zato vsak dan ko niste na prvi strani Googla ter YouTuba, izgubljate stranke, ki jih vaše podjetje potrebuje, da bi se razširilo in postalo bolj profitno.
Tako bo na vašo spletno stran vsak dan prišlo veliko obiskovalcev, ki dejansko iščejo vaše izdelke. To je razlika med Googlovim iskalnikom (SEO optimizacija spletnih strani) in ostalimi oglasi.
»Ljudje radi nakupujemo, ne maramo pa, ko nam nekdo nekaj želi prodati.«
Ko poslušamo oglase na radiju ali gledamo televizijske in časopisne reklame, nam večinoma ti oglasi skušajo vsilite svoje produkte – izdelke ali storitve, ki jih večino ljudi ne potrebuje ali noče kupiti – želijo jim torej nekaj prodati. Te reklame vidijo torej vsi, na primer reklamo za Persil ali Calgon vidijo tudi ljudje, ki nikoli sami ne uporabljajo pralnega stroja in se za ta izdelek ne zanimajo.
SEO Optimizacija Spletnih Strani pa je nekaj povsem drugačnega. Ljudje sami iščejo nekaj, nihče jim tega ne vsili. Če želijo kupiti pralni stroj, bodo iskali pralni stroj na Googlu in vsi zadetki bodo na temo pralnih strojev, nikoli ne bodo videli reklamo za računalnik, osebni avtomobil ali hrano. Na Googlu torej vsaka oseba najde točno to kar želi najti in ne to kar jim ostali vsiljujejo, kar se zgodi pri skoraj vseh ostalih reklamah.
SEO Optimizacija je naša glavna storitev, kjer trenutno sprejemamo tudi nove stranke. Predhodno morate biti obveščeni, da nobena stran ne more na 1. stran Googla kar čez noč. Ta proces je odvisen od konkurence in lahko traja od enega tedna do več mesecev, bo pa vaša investicija bistveno nižja kot ostali oglasi in reklame, hkrati bo tudi bolj dolgotrajna, saj boste lahko pozicijo na Googlu za izbrane ključne besede obdržali kolikor dolgo želite (leta.)
Naša nova storitev je prav tako SEO Optimizacija za YouTube, Daily Motion in Vimeo – skratka za vse najpopularnejše video strani – video marketing.
Podobne videe kot je ta, vam lahko naredimo tudi sami, če pa želite povsem drugačen slog ali imate že posnete video posnetke vašega podjetja, potem nam pošljite samo video in ključno besedo. Vse ostalo bomo storili mi – uporabljamo najboljša orodja na trgu za video optimizacijo.
Ko bo vaš video na YouTubu prvi za neko ključno besedo, se bo video pojavil tudi na spletni strani Googla za to besedo. Tako boste imeli dvojen rezultat, saj boste vidni na dveh največjih spletnih iskalnikih – YouTube in Google.
Za vsa vaša vprašanja in brezplačno analizo strani in videoposnetkov obiščite našo spletno stran ali me kontaktirajte na družabnih omrežjih.
#SEOOptimizacija
#Optimizacijaspletnihstrani
#Googleinternetstran
#SEOoptimizacijasajta
#seo
#digitalmarketing
#socialmediamarketing
#webdesign
https://www.mitjadolinsek.com/seo/
https://www.mitjadolinsek.com/nlp/
https://www.mitjadolinsek.com/tai-lopez/
https://www.mitjadolinsek.com/carlos-xuma/
https://www.mitjadolinsek.com/double-your-dating/
https://www.mitjadolinsek.com/david-wygant/
https://www.mitjadolinsek.com/rsd-review/
https://www.mitjadolinsek.com/avtonet/
https://www.mitjadolinsek.com/odkup-vozil/
https://www.mitjadolinsek.com/odkup-rabljenih-vozil/
https://zum.si/
http://avto-fm.si/
https://www.mitjadolinsek.com/fidget-spinner-walmart/
https://www.mitjadolinsek.com/fast-cash-loans/

Related posts: